Varför kostar tickets olika på webben och i mobilapparna?

I vår egen plattform på webben har vi inga mellanhänder som tar ut en serviceavgift vid köpet av tickets. Det gör att tickets på webben har ett lägre pris än iOS-appen eller Android-appen där Apple och Google tar ut en serviceavgift på varje köp som görs via deras betalningssystem.
Dina Tickets fungerar dock att betala med på alla våra plattformar oavsett var du köpte dem eftersom de sparas på ditt konto.
Så köper du tickets på webben kan du använda dem för betalning via exempelvis iOS-appen eller Android-appen och tvärtom.

Observera att tickets som du köpt via iOS-appen går via Apples betalningssystem och blir en transaktion mellan dig och Apple. Du behöver kontakta Apples support gällande en sådan transaktion. Du kan även läsa mer här.