Hur ångrar jag ett köp av tickets jag gjort via iOS-appen (Apple)?

Köp av tickets via våra iOS-appar görs via Apples betalningssystem och blir en transaktion mellan dig och Apple via ditt Apple-ID-konto.
Vill du ångra ett sådant köp eller anmäla ett fel behöver du göra det till Apple.

Så här gör du det:

1. Gå in på "inställningar" på din telefon/surfplatta och klicka på ditt Apple-id.
  2. Välj "Medier och köp" och "Visa konto".
  3. Scrolla ned till "köphistorik".
  4. Hitta köphistoriken för tickets från vår app och klicka på den beställningen.

5. Välj "rapportera ett problem" och logga in/fortsätt.

6. Välj i listan "Begära en återbetalning" och gå vidare till "nästa" och slutför.