Det saknas undertext på iPad och iPhone

Saknar du undertexter när du tittar via din iPad eller iPhone?

Via iPhone/iPad appen kan det krävas att man aktiverar texten då den vanligen inte är aktiverad som standard. Så här gör du:

1. Klicka på kugghjulet uppe till höger medans filmen spelar.
2. Välj undertexter och bocka i svenska.

Klart!

Observera att våra svenska filmer är i regel inte textade. I svenska filmer där det pratas utländska språk i flera scener finns det undertexter till just de scenerna. Det är filmbolagen som tillhandahåller undertexter och i de fall vi får svenska undertexter så publicerar vi dessa men det tillhör vanligtvis undantagen. Vi efterfrågar svenska undertexter med ytterst är det filmbolagen som beslutar om det ska tas fram eller inte.

Utländska filmer finns med undertexter på de nordiska språken.