Hur streamar jag till min Chromecast?

Så här gör du för att streama din film via Chromecast till TVn från iOS eller Android-appen

1. Anslut iOS eller Android-enhet* och Chromecast till samma Wi-Fi-nätverk.
  2. Tryck på Chromecast-symbolen i appens nedre högra hörn (iOS) eller övre högra hörn (Android).
  3. Markera din Chromecast i listan över tillgängliga enheter som visas och starta uppspelningen av filmen.

*Krav för att kunna använda funktionen: Android 4.3 eller senare och iOS 8 eller senare.
För bästa upplevelse via Chromecast rekommenderar vi en modell från 2015 eller senare. Då vi inte kan garantera bra uppspelningskvalitet via inbyggda Chromecasts rekommenderar vi inte användning av dessa.

Hittar du inte symbolen för Chromecast i appen?

Testa att ta bort och sen installera din app på nytt.
Du måste därefter trycka "OK" när du får upp nedan meddelande för att ge appen godkännande att hitta och ansluta till dina lokala enheter som exempelvis Chromecast. Efter det ska Chromecastsymbolen dyka upp i appen.

Så här gör du för att streama din film via Chromecast till TV:n från en dator

1. Anslut din dator och Chromecast till samma Wi-Fi-nätverk. Använd webbläsaren Chrome.
  2. Starta filmen och tryck på Chromecast-symbolen i spelaren.
  3. Markera din Chromecast i listan över tillgängliga enheter som visas.