Minne syötän kuponki?

Voit maksaa arvokoodilla/elokuvakoodilla seuraavasti:

1. Varmista, että olet kirjautunut tilillesi.
  2. Valitse elokuva, jonka haluat nähdä ja napsauta painiketta "Alkaen € X" päästäksesi maksuun.
  3. Napsauta "Käytä arvokoodia"
  4. Syötä koodi ruutuun.
  5. Napsauta "Käytä".
  6. Jos koodisi on voimassa, alennus on nyt näkyvissä ja voit jatkaa maksamista.

Hyvä tietää:

• Arvokoodin/elokuvakoodin voimassaoloaika on 6 kuukautta, ellei toisin mainita.
  • Arvokoodilla ei ole jäännösarvoa, jos käytät koodia elokuvalle, jonka määrä on pienempi kuin enimmäisarvo.
  • On olemassa erilaisia ​​koodeja, jotka koskevat joko elokuvien vuokraamista tai ostamista. Huomaa, että vuokraelokuvakoodeilla on yleensä arvo, joka koskee elokuvia enintään 6 €. Näitä ei voi käyttää teatterielokuvissa, joiden vuokrahinta on korkeampi.

Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään Chrome-selainta, kun maksat arvokoodilla/elokuvakoodilla.