Miten valitsen tekstityksen?

Vaihdat tekstitystä, kun aloitat sisällön toistamisen. Voit napsauttaa soittimessa joko puhekuplaa tai kolmesta pisteestä koostuvaa kuvaketta käyttämäsi alustan mukaan. Sitten voit valita tekstitykset tai poistaa tekstitykset käytöstä.

Verkkosivustomme

Napsauta soittimen puhekuplaa, joka sijaitsee joko oikeassa alakulmassa tai oikeassa yläkulmassa.

Tietokone

Tabletti

iOS-sovellus

Paina kolmen pisteen painiketta ja valitse tekstitys.

iPhone

iPad

Android-sovellus

Napsauta puhekuplaa soittimessa, joka sijaitsee oikeassa alakulmassa.

SmartTV (Samsung, LG ja Philips)

1. Napsauta kaukosäätimen ylänuolipainiketta.
  2. Vieritä alas Tekstitys-painikkeeseen ja napauta avataksesi Tekstitykset ja kielet -ruudun.

Apple TV

1. Pudota kaukosäädin.
  2. Pyyhkäise ylös ja keskity tekstityspainikkeeseen.

AndroidTV

1. Napsauta kaukosäätimen ylänuolipainiketta.
  2. Siirry tekstityspainikkeeseen ja napauta avataksesi tekstitys- ja kieliruudun.