Sådan opretter du en konto

Det koster ingenting at have en konto hos os. Du betaler kun for det, du vælger at se. Sådan opretter du en konto:

1. Gå til siden for at blive medlem på hjemmesiden eller under "Indstillinger" i appen.
  2. Udfyld din mailadresse, din valgte adgangskode, og sæt kryds ved, at du accepterer vilkårene.
  3. Klik derefter på knappen "Opret konto".
  4. Færdig.

For at undgå at indtaste betalingsoplysninger, hver gang du vil se en film, kan du vælge at indtaste og gemme dine kortoplysninger.