Hvordan kan jeg se, hvilke personlige oplysninger I har gemt om mig?

Du kan se og gemme et registerudtræk over de oplysninger, vi har gemt om dig sådan her:

1. Log ind på hjemmesiden, og gå til Personlige oplysninger.
  2. Indtast din adgangskode, og klik på "Anmod om min information".
  3. Du vil derefter modtage en forhåndsvisning af vores registrerede oplysninger.
  4. Du gemmer dit registerudtræk ved at klikke på "Download". Derefter oprettes en Zip med en JSON-fil, som du kan gemme på din computer.