Hvordan får jeg kvitteringer for de film, jeg har lejet eller købt?

Når du lejer eller køber noget hos os, bliver der sendt en kvittering på mail til den mailadresse, du indtastede som dit brugernavn, da du oprettede kontoen. Husk derfor altid at have en aktuel mailadresse, som du har adgang til, tilknyttet din konto hos os. Læs mere om, hvordan du kan ændre din mailadresse.

Du kan også se alt, hvad du har lejet og købt under Mine køb under menuen "Indstillinger". Derfra kan du downloade kvitteringer for dine transaktioner.