Hvilke betalingsmuligheder er der?

Hos os kan du betale med:

• Visa
  • Mastercard
  • MobilePay
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Tickets
  • Filmkoder / Gavekort

Du kan ikke bruge faktura som betalingsmetode hos os.

For at betale med kort skal du registrere dine kortoplysninger på din konto. Du kan derefter foretage køb med dit gemte betalingskort på vores hjemmeside og vores smart-tv-apps (LG og Samsung).

For at foretage køb via vores apps til iOS, Apple TV eller Android køber du først tickets, som du så bruger som betaling for filmene i appen. Tickets gemmes på din konto, så du kan vælge at bruge dem, når du er i appen og vil betale for en film.

Betaling med MobilePay kan kun ske via vores hjemmeside og smart-tv.

Ved spørgsmål til en igangværende betaling med Klarna henviser vi til Klarnas kundeservice.

Filmkoder kan bruges både til leje og køb af film.