Hvad er tickets, og hvordan fungerer de?

Tickets fungerer som betalingsmetode for leje eller køb af film eller serier på vores hjemmeside eller i vores apps. Købte tickets gemmes på din konto. Afhængigt af prisen på det, du vil se, kræves der et forskelligt antal tickets. En til tre tickets svarer nogenlunde til et serieafsnit, og til en nyudgivet biograffilm kan der være brug for omkring tyve tickets. Du kan se, hvor mange tickets du skal bruge, når du går videre til betaling for den film eller serie, du har valgt.

• Tickets kan købes på hjemmesiden eller i vores apps, og de kan bruges som betaling på alle vores platforme.
  • I vores apps til iOS, Apple TV og Android er tickets dyrere, da Apple og Google opkræver et servicegebyr for hvert køb gennem deres betalingssystem.
  • Købte tickets forbliver som en saldo på din konto, og er gyldig i 3 år fra købsdatoen.

Brug tickets

1. Vælg den film, filmpakke, sæson eller det afsnit, du vil se og fortsæt til betaling.
  2. Hvis du allerede har tickets, der dækker omkostningerne, kan du bytte dem til indholdet.

Køb og brug tickets

1. Vælg den film, filmpakke, sæson eller det afsnit, du vil se, og fortsæt til kassen.
  2. Hvis du ikke har nok tickets, skal du først købe det antal, som du skal bruge til købet.
  3. På nettet kan du betale du for tickets med en hvilken som helst betalingsmetode. I iOS-appen betaler du med den gemte betalingsmetode for din Apple-konto. I Android-appen betaler du med den gemte betalingsmetode for din Google-konto.
  4. Indløs dine tickets til at betale for det valgte indhold.

Køb tickets til senere brug

Du kan se dine tickets og købe tickets på forhånd fra siden Mine tickets.

Flere spørgsmål