Kan jeg leje film på min iPhone, iPad, Apple TV eller Android-enhed?

Ja, du kan leje/købe film med tickets. Først køber du tickets, som du derefter bruger som betaling for at leje eller købe film eller serier i appsene. Afhængigt af prisen på det, du ønsker at se, kræves der forskellige antal tickets. En til tre tickets svarer cirka til et serieafsnit, og til en ny biograffilm kan det være nødvendig med omkring 20 tickets. Du kan se, hvor mange tickets du skal bruge til det, du har valgt, når du kommer til betaling.

• Tickets kan købes på hjemmesiden eller i vores apps, men de kan bruges som betaling på alle vores platforme.
  • I vores apps til iOS, Apple TV og Android er tickets dyrere, da Apple og Google kræver et servicegebyr for hvert køb via deres betalingssystem.
  • Tickets vil forblive som en saldo på din konto og har ingen udløbsdato.