Hvordan kan jeg se min film på tv'et?

Der er forskellige måder at se din film på tv'et på.

1. Hvis du har et smart-tv fra LG eller Samsung (fra 2016 og frem) eller Philips (fra 2023 og frem), der har vores app installeret.
  2. Du kan afspille film via vores apps til Apple TV eller Android TV.
  3. Du kan afspille film via AirPlay fra vores iOS-app. (Brug ikke skærmspejling).
  4. Hvis du har en Chromecast, kan du caste filmen fra din telefon til dit tv. Vi anbefaler Chromecasts fremstillet i 2015 eller senere. Da vi ikke kan garantere en god afspilningskvalitet via indbyggede Chromecasts, anbefaler vi ikke at bruge dem.
  5. Du kan også tilslutte et HDMI-kabel mellem din computer og dit tv. Bemærk, at denne løsning ikke virker med en mobilenhed.

Vi understøtter ikke afspilning via spillekonsoller såsom PlayStation, Xbox eller Nintendo.

Vores film og serier er kopibeskyttede. Derfor kan du ikke bruge skærmspejling til at afspille, fordi kopibeskyttet materiale ikke kan skærmspejles. Trailere, der ikke er kopibeskyttede, kan skærmspejles.