Hvilke browsere understøtter I?

Selvom vores webtjeneste burde fungere i alle større browsere (Chrome, Firefox, Edge og Safari), anbefaler vi, at du vælger Chrome for at få den bedste oplevelse.

Husk, at du skal være forbundet til internettet under hele afspilningen af filmen, og at internetforbindelsen skal have en downloadkapacitet på mindst 10 Mbit/sek.

Sørg også for, at din browser er opdateret til den nyeste version. Sådan gør du det til Chrome:

1. Klik på de 3 prikker i øverste højre hjørne af din browser / Indstillinger / Om Chrome.
  2. Der vil du se, hvilken version du har, og om der er tilgængelige opdateringer.