Kan jeg se mit indhold i udlandet?

Ja, du kan leje og se vores indhold inden for hele EU/EØS, hvis vi af juridiske årsager kan sikre, at din bopæl er inden for Skandinavien (Sverige, Norge, Danmark eller Finland). Hvis du indtaster et dansk betalingskort, stiller du de oplysninger til rådighed for os, og du kan derefter fortsætte med at se alt indhold som normalt, uanset om du er på en strand i Spanien eller i sommerhuset i Danmark. Du skal oprette en konto i vores tjeneste, som er gratis, og tilknytte et betalingskort eller foretage et køb via hjemmesiden, når du er i Danmark, for at det virker.

Uden for EU kan du se film, der er downloadet i vores apps til iOS eller Android. På den måde kan du se film, når du er på farten, eller når du ikke har internetforbindelse.