Opdateret søgeoplevelse i alle vores apps

Billede af filterikon og filter for mit indhold.

Nu har vi lanceret en opdateret søgefunktion i alle vores apps. Ud over et opdateret udseende, er der kommet nye funktioner til, så man kan lave mere avancerede søgninger og søge i sit eget bibliotek:

• Der findes nu filtre i alle apps. Brug dem for eksempel til at filtrere type af indholdgenrer, IMDB-bedømmelse, udgivelsesår, sprog eller undertekster.
  • For at vise filtrene i søgefunktionen klikker du på ikonet, der ligner en tragt. På nogle tablets og webbrowsere findes sektionen med filtre til højre for søgeresultaterne.
  • Du kan også fravælge et filter ved at klikke på øjet til højre for et felt. På vores tv-apps klikker du to gange eller holder bekræftelses-knappen inde et øjeblik alt efter model, hvis du ønsker at fravælge et filter.
  • Hvis du er logget ind, kan du endda finde et filter til dine egne lister (Mine film og serier, Min liste, Mine påmindelser, Fortsæt med at se,  Sete film.
  • Klikker du på ”Vis alle” i listerne på siden Mit indhold, så kommer du til den søgning, der giver dig et bedre overblik over dit bibliotek. Så kan du søge i og filtrere indholdet i dit bibliotek.