Var fyller jag i värdekoden?

Så här gör du för att betala med en värdekod/filmkod:

1. Se till att vara inloggad på ditt konto.
  2. Välj den film du vill se och klicka på knappen "från XXkr" för att komma till betalningen.
  3. Klicka på "Använd en värdekod"
  4. Fyll i koden i rutan.
  5. Klicka på "Tillämpa".
  6. Om din kod är giltig syns nu rabatten och du kan fortsätta med betalningen.

Bra att känna till:

• Giltighetstiden på en värdekod/filmkod är 6 månader om inte annat anges.
  • Värdekoden har inget restvärde om du använder koden för en film med lägre belopp än maxvärdet.
  • Det finns olika koder som gäller antingen för filmhyra eller filmköp. Observera att hyrfilmskoder vanligen har ett värde som gäller för filmer på upp till 69 kronor. Dessa kan inte användas för de bioaktuella filmerna som har ett högre hyrpris.

För bästa upplevelse rekommenderar vi att du använder webbläsaren Chrome när du betalar med värdekod/filmkod.