Vilka betalningsalternativ finns?

Hos oss kan du betala med:

• Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Google Play
  • Tickets
  • Filmkoder / Presentkort

Vi har inte faktura som betalalternativ.

För att betala med kort registrerar du dina kortuppgifter på ditt konto. Därefter kan du genomföra köp med ditt sparade kort på webben och våra Smart-TV-appar (LG och Samsung).

För att genomföra köp via vår appar för iOS, AppleTV eller Android köper du först tickets som du sen använder som betalning för filmerna i appen. Tickets sparas på ditt konto så att du kan välja att använda dem när du är i appen och vill betala för en film.

Betalning med Swish går enbart att göra via webben och Smart-TVs.

Frågor om en pågående betalning med Klarna hänvisas till Klarnas kundtjänst.

Filmkoder finns både för hyr- och köpfilm.