Jag har problem att logga in på mitt konto.

Om du har glömt ditt lösenord och begär återställningsmail vid inloggningsrutan Glömt ditt lösenord? så skickas det till den emailadress du angav vid registrering. Har du inte längre tillgång till den emailadressen och inte har köpfilmer på kontot är det lättast att skapa upp ett nytt konto med din nya emailadress. Det gamla kontot kommer att GDPR-rensas på grund av inaktivitet efter ett tag.

Har du skrivit fel på emailadressen kommer det heller inte att komma fram något återställningsmail. Då behöver du ta kontakt med supporten som kan hjälpa till att rätta till emailadressen.

Har du skrivit fel på emailadressen men fortfarande är inloggad på ditt konto kan du själv ändra emailadressen under menyn "inställningar" och sen "mitt konto".