Hitta mjukvaruversion på din enhet.

Så här hittar du vilken appversion av appen du har installerad:

• Webben:
    Gå till Om appen.
  • iOS och Android:
    Öppna appen, gå till "Inställningar" i menyn och klicka på "Om appen".
    Vid "App-version" ser du versionsnummer.

Behöver du uppdatera din app så laddar du ner senaste versionen via App Store eller Google Playstore.

Så här hittar du vilken mjukvaruversion eller appversion som är installerad på din enhet:

• iOS-enhet som iPhone eller iPad:
    Gå till "Inställningar / Allmänt / Om" för att hitta den version som är installerad på din enhet.
  • Androidenhet:
    Gå till "Inställningar".
    Tryck på "System" nedtill på skärmen /"Avancerat" / "Systemuppdatering".
    Om alternativet "Avancerat" inte visas trycker du på "Om mobilen".

Ta reda på vilka som är de senaste versionerna på våra plattformar?