Jag får inte skärmdubblering att fungera för att spela upp filmen

Skärmdubblering kan inte spela upp kopieringsskyddat material.

Våra filmer är kopieringsskyddade. Det gör vi bland annat genom att kryptera materialet. Det innebär att du inte kan använda skärmdubblering från din dator, telefon eller surfplatta för att spela upp filmen på grund av att skärmdubbleringsfunktionen inte kan spela upp kopieringsskyddat material.

Trailers är inte kopieringsskyddade därför fungerar dessa att spela upp via skärmdubblering.

• Vill du spela upp din film från din telefon eller surfplatta till en större skärm behöver du göra detta via Airplayfunktionen eller till en Chromecast.
  • Vill du spela upp din film från din dator behöver du göra detta via en Chromecast eller genom att koppla datorn till TVn med en HDCP-kompatibel HDMI-sladd.

Guider: