Jag har betalat men filmen finns inte bland mina filmer

Har du betalat med swish eller kort och saknar din film? Har du gjort köpet i en enhet (exempelvis på datorn) och sen inte hittar den i din Smart-TV? Det vanligaste är att man är inloggad på 2 olika konton. Kolla så att du är inloggad på samma konto på båda enheterna.
Är du inloggad på samma konto? Prova då det här:

1. Ladda om sidan med knapp F5 om du sitter vid en dator.
    Dra nedåt med fingret när du står på Mina filmer om du använder någon av våra mobilappar.
  2. Logga ut och sen in igen.

Om inget av ovan hjälper kontakta vår support. Ange ditt kundnummer för snabbast hjälp.