Hur väljer jag undertexter?

Du ändrar undertext när du startat uppspelningen av ditt innehåll. I spelaren klickar du antingen på en pratbubblan eller ikonen bestående av tre punkter beroende på vilken plattform du använder. Sen kan du välja undertexter eller att slå av undertextning.

Webben

Du klickar på pratbubblan i spelaren placerad antingen i högra nedre hörnet eller högra övre hörnet.

Dator

Tablet

iOS-appen

Tryck på knappen med tre prickar och välj subtitles.

iPhone

iPad

Android-appen

Du klickar på pratbubblan i spelaren placerad i högra nedre hörnet.

SmartTV (Samsung, LG & Philips)

1. Klicka på pil-upp-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Gå ner till knappen för undertexter och tryck för att öppna rutan för undertexter och språk.

AppleTV

1. Tappa på fjärrkontrollen.
  2. Svep upp för att sätta fokus på knappen för undertexter.

AndroidTV

1. Klicka på pil-upp-knappen på fjärrkontrollen.
  2. Gå upp till knappen för undertexter och tryck för att öppna rutan för undertexter och språk.