Vad krävs för att använda tjänsten?

Du kan välja att spela upp filmer från vår tjänst på olika sätt:

• Webbläsare via dator eller laptop (För bästa upplevelse rekommenderar vi att du i första hand väljer Chrome som webbläsare.)
  • App för iPhone och iPad
  • App för AppleTV
  • App för Android phone och tablet
  • App för vissa enheter (bland annat Smart-TV´s) med operativsystemet Android TV
  • App i nyare versioner (2016 och framåt) av SmartTV från Samsung och LG eller Philips (2023 och framåt).
  • På TV via Airplay från vår iOS-app. (Använd ej skärmdubblering)
  • Om du har en Chromecast så kan du casta filmen från din telefon till din TV. Vi rekommenderar Chromecasts tillverkade 2015 eller senare. Då vi inte kan garantera bra uppspelningskvalitet via inbyggda Chromecasts rekommenderar vi inte användning av dessa.
  • Du kan också koppla en HDMI-kabel mellan din dator och din TV. Observera att denna lösning inte fungerar med en mobil enhet.

För att kunna använda tjänsten krävs att du har nödvändig utrustning, mjukvara och internetkapacitet, vilka kan kräva uppdateringar med jämna mellanrum.

Våra appar kräver följande versioner

• iPhone - Kräver iOS 12.0 eller senare
  • iPad - Kräver iPadOS 12.0 eller senare
  • iPad touch - Kräver ios 12.0 eller senare
  • Mac - kräver macOS 11 eller senare
  • Android - kräver 4.4 eller senare

Här hittar du information om vilka som är de senaste versionerna på våra plattformar.

För att streama filmen

Du måste vara ansluten till internet under hela filmvisningen och internetanslutningen bör ha en nedladdningskapacitet på minst 10 Mbit/sek.

Ladda ner och titta offline

I vår iOS- och Android-app kan du ladda ned filmer och ta med dig på resan eller när du saknar internet. Du hyr först filmen via webben eller appen och kan därefter välja att ladda ner filmen ifrån "mina filmer" genom att gå in på filmen och trycka på "ladda ner".