Hur kan jag se filmen på TVn?

Det finns olika alternativ att se din film på TVn.

1. Om du har en smart-TV från LG eller Samsung (årmodell 2016 och framåt) eller Philips (årsmodell 2023 och framåt) med vår app installerad.
  2. Du kan spela upp via vår appar för AppleTV eller AndroidTV.
  3. Du kan spela upp via Airplay från vår iOS-app. (Använd ej skärmdubblering).
  4. Om du har en Chromecast så kan du casta filmen från din telefon till din TV. Vi rekommenderar Chromecasts tillverkade 2015 eller senare. Då vi inte kan garantera bra uppspelningskvalitet via inbyggda Chromecasts rekommenderar vi inte användning av dessa.
  5. Du kan också koppla en HDMI-kabel mellan din dator och din TV. Observera att denna lösning inte fungerar med en mobil enhet.

Vi har inte stöd för uppspelning via spelkonsoler som exempelvis Playstation, Xbox eller Nintendo.

Våra filmer och serier är kopieringsskyddade. Du kan därför inte använda skärmdubblering för att spela upp eftersom kopieringsskyddat material inte kan skärmdubbleras. Trailers som inte är kopieringsskyddade fungerar att skärmdubblera.