Uppdaterad sökupplevelse nu på alla våra appar

Bild på filterikon och filter för mitt innehåll.

Nu har vi lanserat en uppdaterad sökupplevelse på alla våra appar. Förutom uppdaterat utseende så är det några nya funktioner som tillkommer för att göra mer avancerade sökningar samt att söka i sitt eget bibliotek:

• Filter finns nu på alla appar. Filtrera till exempel på typ av innehåll, genrer, IMDB-betyg, utgivningsår, språk eller undertexter.
  • För att visa filtren i söket klickar du på ikonen som ser ut som en tratt. I vissa storlekar på surfplattor och webbläsare ligger sektionen med filter till höger om sökresultaten.
  • Du kan också välja att exkludera ett filter genom att klicka på ögat till höger om dess namn. På våra TV-appar klickar du två gånger eller håller in bekräfta-knappen en stund beroende på modell för att exkludera ett filter.
  • Är du inloggad kan du även hitta filter för dina egna listor (Mina filmer och serier, Min lista, Mina bevakningar, Fortsätt titta, Sedda filmer).
  • Klickar du på "visa mer" i listorna på sidan Mitt innehåll, så kommer du till söket för en bättre överblick av ditt bibliotek. Där kan du då söka och filtrera vidare av innehållet i ditt bibliotek.