Hvordan kansellerer jeg et kjøp av billetter jeg har gjort via iOS-appen (Apple)?

Kjøp av billetter via iOS-appene våre gjøres via Apples betalingssystem og blir en transaksjon mellom deg og Apple via din Apple ID-konto. Hvis du vil kansellere et slikt kjøp eller melde feil, må du gjøre det til Apple. Slik gjør du det du gjør det:

1. Gå til "innstillinger" på telefonen/nettbrettet og klikk på din Apple-ID.
  2. Velg "Medier og kjøp" og "Se konto".
  3. Rull ned til "kjøpshistorikk".
  4. Finn kjøpshistorikken til billetter fra appen vår og klikk på bestillingen.
  5. Velg "rapporter et problem" og logg på/fortsett.
  6. I listen velger du "Be om refusjon" og fortsett til "neste" og fullfør.