Hvordan kan jeg se hvilke persondata dere har lagret om meg?

Du kan se og lagre et register med oversikt over all persondata vi har lagret om deg på følgende måte:

1. Logg inn på nettsiden og gå til Mine personlige data.
  2. Skriv inn passordet ditt og klikk "Be om min informasjon".
  3. Du vil da motta en forhåndsvisning av våre registrerte data.
  4. Du lagrer registeret ditt ved å klikke "Last ned". Deretter opprettes en Zip med JSON-fil som du kan lagre på datamaskinen din.