Hvordan får jeg kvitteringer for filmene jeg har leid eller kjøpt?

Når du leier eller kjøper noe av oss, får du en kvittering på e-post til e-postadressen du oppga som brukernavn da du opprettet kontoen. Husk derfor å alltid ha en gjeldende e-postadresse som du kan få tilgang til for kontoen din hos oss. Les mer om hvordan du kan endre e-postadressen din.

Du finner også all historikk over hva du har leid og kjøpt under mine kjøp under "innstillinger"-menyen. Derfra kan du laste ned kvitteringer for transaksjonene dine.