Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?

Hos oss kan du betale med:

• Visa
  • MasterCard
  • Vipps
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Google Play
  • Tickets
  • Filmkoder / Gavekort

Vi har ingen faktura som betalingsalternativ.

For å betale med kort, registrer kortopplysningene dine på kontoen din. Du kan deretter foreta kjøp med ditt lagrede kort på nettet og våre Smart TV-apper (LG og Samsung).

For å foreta kjøp via appene våre for iOS, AppleTV eller Android kjøper du først tickets, som du deretter bruker som betaling for filmene i appen. Billetter lagres på kontoen din slik at du kan velge å bruke dem når du er i appen og vil betale for en film.

Betaling med Vipps kan kun gjøres via nett og smart-TV.

Spørsmål om pågående betaling med Klarna henvises til Klarnas kundeservice.

Filmkoder er tilgjengelig både for leie og kjøp av filmer.