Økt sikkerhet for betalinger

Trygg betaling!

Hos oss skal du alltid føle deg trygg når du betaler. Det er regulert i EU-lovgivningen at virksomheter er forpliktet til å sørge for at betalinger for kunder skjer på en sikker måte og redusere risikoen for svindel. Dette betyr at du kan bli bedt om å bekrefte betalingen din med 3D Secure. Det kan se litt annerledes ut avhengig av hvilken type bank og kort du bruker. Dette kan for eksempel bety verifisering av kjøp via mobil bank-ID eller kode via SMS.

Dette gjøres for din sikkerhet og for å sikre at ingen andre kan foreta kjøp med opplysningene dine.

Besøk bankens nettsider for mer informasjon og for spørsmål om hva som gjelder for deg.