Jeg må oppdatere Samsung Smart TV-appen min

Slik oppdaterer du Samsung smart-TV-appen:

1. Gå ut av smartmodusen så du kommer til den «vanlige» TV-modusen.
  2. Trykk på Meny på fjernkontrollen og velg "Support" helt nederst.
  3. Gå inn på «Programvareoppdatering» og velg "Oppdater nå".
  4. Velg deretter "Via online".

Vent til oppdateringen er fullført – TV-en bruker vanligvis å starte på nytt når den er ferdig. Prøv deretter å starte appen på nytt.

Legg merke til at appen vår ikke har støtte for Samsung smart-TV-modeller eldre enn 2016.