Hva kreves for å bruke tjenesten?

Du kan velge å spille av filmer fra tjenesten vår på forskjellige måter:

• Nettleser via datamaskin eller bærbar PC (For den beste opplevelsen anbefaler vi at du først og fremst velger Chrome som nettleser.)
  • App for iPhone og iPad
  • App for Apple TV
  • App for Android-telefon og nettbrett
  • App for visse enheter (inkludert Smart TV-er) med Android TV-operativsystemet
  • App i nyere versjoner (2016 og utover) av SmartTV-er fra Samsung og LG eller Philips (2023 og utover).
  • På TV via Airplay fra vår iOS-app. (Ikke bruk skjermspeiling)
  • Hvis du har en Chromecast, kan du caste filmen fra telefonen til TV-en. Vi anbefaler Chromecaster produsert i 2015 eller senere. Siden vi ikke kan garantere god avspillingskvalitet via innebygde Chromecaster, anbefaler vi ikke å bruke dem.
  • Du kan også koble til en HDMI-kabel mellom datamaskinen og TV-en. Merk at denne løsningen ikke fungerer med en mobil enhet.

For å bruke tjenesten kreves det at du har nødvendig utstyr, programvare og internettkapasitet, som kan kreve oppdateringer med jevne mellomrom.

Appene våre krever følgende versjoner

• iPhone – Krever iOS 12.0 eller nyere
  • iPad – Krever iPadOS 12.0 eller nyere
  • iPad touch – Krever iOS 12.0 eller nyere
  • Mac – krever macOS 11 eller nyere
  • Android – krever 4.4 eller nyere

Her finner du informasjon om hvilke som er de nyeste versjonene på våre plattformer.

For å streame filmen

Du må være tilkoblet Internett under hele filmvisningen og internettforbindelsen bør ha en nedlastingskapasitet på minst 10 Mbit/sek.

Last ned og se offline

I vår iOS- og Android-app kan du laste ned filmer og ta dem med deg når du reiser eller når du ikke har internett. Du leier først filmen via nettet eller appen og kan deretter velge å laste ned filmen fra «mine filmer» ved å gå til filmen og trykke «last ned».