Oppdatert søkefunksjon – nå i alle våre apper

Bilde på filterikon og filter for mitt innhold.

Nå har vi lansert en oppdatert søkefunksjon i alle appene våre. I tillegg til et nytt utseende, har vi lagt til noen nye funksjoner for mer avanserte søk. Du kan også søke i ditt eget bibliotek.

• Filter er nå tilgjengelig i alle appene. Filtrer for eksempel på innhold, sjanger, IMDB-vurderinger, utgivelsesår, språk eller undertekster.
  • For å få frem filterne i søket, klikker du på ikonet som ser ut som en trakt. På noen nettbrett og i noen nettlesere ligger filterfunksjonen til høyre for søkeresultatet.
  • Du kan også fjerne et filter ved å klikke på øyet til høyre for navnet. I TV-appene våre kan du klikke to ganger, eller holde inne bekreft-knappen en stund, alt etter hvilken modell du har.
  • Er du innlogget, kan du også filtrere dine egne lister (Mine filmer, Min liste, Min overvåkningsliste, Fortsett å se, Sette filmer).
  • Klikker du på «vis mer» i listene på siden Mitt innhold, kommer du til søket som gir deg en bedre oversikt over biblioteket ditt. Der kan du søke og filtrere innholdet i biblioteket ditt.