Voinko vuokrata elokuvia iPhone, iPad, AppleTV tai Android-laite?

Kyllä, voit vuokrata/ostaa elokuvasi Ticketsillä. Ostat ensin liput, joita käytät sitten maksuvälineenä elokuvien tai sarjojen vuokraamiseen tai ostamiseen sovelluksissa. Riippuen siitä, mitä haluat katsoa, ​​lippuja tarvitaan eri määrä. Sarjan jaksoa vastaa karkeasti yhdestä kolmeen lippua, ja äskettäin julkaistuun teatterielokuvaan voi tarvita noin kaksikymmentä lippua. Näet kassalla, kuinka monta lippua tarvitset tekemällesi valinnalle.

• Lippuja voi ostaa verkosta tai sovelluksestamme, mutta niitä voi sitten käyttää maksuvälineenä kaikilla alustoillamme.
  • iOS-, AppleTV- ja Android-sovelluksissamme liput ovat kalliimpia, koska Apple ja Google veloittavat palvelumaksun jokaisesta ostoksesta maksujärjestelmänsä kautta.
  • Liput jäävät tilillesi saldona, eikä niillä ole viimeistä voimassaolopäivää.