Voinko ladata elokuvan ja katsella sitä ilman verkkoyhteyttä?

Kyllä, mobiilisovelluksissamme voit ladata elokuvia ja ottaa ne mukaasi matkalle tai kun sinulla ei ole internetiä. Emme tue lataamista tietokoneen kautta.

Tee näin:

1. Vuokraa elokuva verkon tai sovellusten kautta.
  2. Avaa sovellus iPhonessa, iPadissa tai Androidissa (saatavilla ladattavaksi Appstoresta tai Google Playsta), johon haluat ladata elokuvan.
  3. Napsauta elokuvaa ja paina "lataa" aloittaaksesi latauksen.