Mitä verkkoselaimia tuette?

Vaikka verkkopalvelumme pitäisi toimia kaikissa yleisimmissä selaimissa (Chrome, Firefox, Edge ja Safari), suosittelemme, että valitset ensisijaisesti Chromen parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Muista, että sinun on oltava yhteydessä Internetiin koko elokuvan katselun ajan ja Internet-yhteyden latauskapasiteetin tulee olla vähintään 10 Mbit/s.

Varmista myös, että selaimesi on päivitetty uusimpaan versioon. Näin teet sen Chromelle:

1. Napsauta kolmea pistettä selaimen oikeassa yläkulmassa / Asetukset / Tietoja Chromesta.
  2. Sieltä näet, mikä versio sinulla on ja onko päivityksiä saatavilla.