Mitä maksutapoja on tarjolla?

Voit maksaa Visa-, ja Mastercard-kortilla, MobilePay-sovelluksella ja kuponkilla tai lahjakortilla.

Vuokra- ja ostoelokuviin on tarjolla erilaisia kuponkeja ja lahjakortteja.

Kuponkien ja lahjakorttien käyttämiseksi sinun tulee luoda tili, mikä on maksutonta.

Meillä voit maksaa seuraavilla tavoilla:

• Visa
  • MasterCard
  • MobilePay
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Google Play
  • Tickets
  • Elokuvakoodit / Lahjakortit

Meillä ei ole laskua maksuvaihtoehtona.

Jos haluat maksaa kortilla, rekisteröi korttitietosi tilillesi. Tämän jälkeen voit tehdä ostoksia tallennetulla kortillasi verkossa ja Smart TV -sovelluksissamme (LG ja Samsung).

Jos haluat tehdä ostoksia iOS-, AppleTV- tai Android-sovellustemme kautta, ostat ensin liput, joita käytät sitten sovelluksessa olevien elokuvien maksuna. Liput tallennetaan tilillesi, jotta voit käyttää niitä, kun olet sovelluksessa ja haluat maksaa elokuvasta.

MobilePay-maksun voi suorittaa vain verkon ja älytelevisioiden kautta.

Kysymykset käynnissä olevista Klarna-maksuista ohjataan Klarnan asiakaspalveluun.

Elokuvakoodit on saatavilla sekä vuokra- että ostoelokuviin.