Miten vuokraan elokuvia?

Kuinka vuokrata elokuvia:

1. Aloita kirjautumalla sisään tai luomalla tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä. Voit tehdä tämän verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksissamme. Jäsentili meillä ei maksa mitään, mutta maksat vain valitsemistasi elokuvista.
  2. Valitse sitten elokuva, elokuvapaketti, kausi tai jakso, jonka haluat vuokrata ja napsauta "Eurosta x" -painiketta.
  3. Valitse haluatko vuokrata vai ostaa, jos molemmat vaihtoehdot ovat käytettävissä.
  4. Valitse maksutapa:
  • Maksaaksesi arvokoodilla/elokuvakoodilla, napsauta "Käytä arvokoodia" -painiketta, täytä koodi kenttään ja napsauta "Käytä"-painiketta.
  • Jos haluat maksaa kortilla, täytä kortin tiedot.
  • Maksaaksesi MobilePaylla, syötä puhelinnumerosi ja jatka ohjeiden mukaan.

Löydät elokuvan kohdasta omat elokuvat, jossa se on saatavilla 48 tuntia maksusta. Voit pelata toisella laitteella jollakin alustamme kautta.