Mitä ovat liput ja miten ne toimivat?

Liput toimivat maksuvälineenä elokuvien tai sarjojen vuokraamiseen tai ostamiseen myymälästämme verkossa tai sovelluksissa. Ostetut liput tallennetaan tilillesi. Riippuen siitä, mitä haluat katsoa, ​​lippuja tarvitaan eri määrä. Sarjan jaksoa vastaa karkeasti yhdestä kolmeen lippua, ja äskettäin julkaistuun teatterielokuvaan voi tarvita noin kaksikymmentä lippua. Näet kassalla, kuinka monta lippua tarvitset tekemällesi valinnalle.

• Lippuja voi ostaa verkkosivuiltamme tai sovelluksestamme, mutta niitä voi sitten käyttää maksuvälineenä kaikilla alustoillamme.
  • iOS-, AppleTV- ja Android-sovelluksissamme liput ovat kalliimpia, koska Apple ja Google veloittavat palvelumaksun jokaisesta ostoksesta maksujärjestelmänsä kautta.
  • Ostetut liput jäävät tilillesi saldona ja ovat voimassa kolme vuotta ostohetkestä.

Käytä lippuja

1. Valitse elokuva, elokuvapaketti, kausi tai jakso, jonka haluat katsoa, ​​ja siirry kassalle.
  2. Jos sinulla on jo liput, jotka kattavat kustannukset, voit vaihtaa ne sisältöön.

Osta ja käytä lippuja

1. Valitse elokuva, elokuvapaketti, kausi tai jakso, jonka haluat katsoa, ​​ja siirry kassalle.
  2. Jos sinulla ei ole tarpeeksi lippuja, sinun on ensin ostettava niin monta kuin tarvitset ostoa varten.
  3. Verkossa maksat lipuilla millä tahansa maksutavalla. iOS-sovelluksessa maksat Apple-tilillesi tallennetulla maksutavalla. Android-sovelluksessa maksat Google-tilillesi tallennetulla maksutavalla.
  4. Vaihda lippusi sisältöön.

Osta liput myöhempää käyttöä varten

Voit tarkastella lippujasi ja ostaa liput ennakkoon Omat liput -sivulta.

Lisää kysymyksiä