Päivitetty hakukokemus nyt kaikissa sovelluksissamme

Suodatinkuvakkeen kuva ja suodatin omalle sisällölleni.

Olemme lanseeranneet päivitetyn hakukokemuksen kaikkiin sovelluksiimme. Uudistetun ulkonäön lisäksi mukana on uusia toimintoja, joiden avulla voi tehdä edistyneempiä hakuja sekä tehdä hakuja omassa kirjastossasi:

• Suodattimet ovat nyt kaikissa sovelluksissamme. Suodata hakuja sisällön, genren, IMDB-tunnisteen, julkaisuvuoden, kielen tai tekstityksen perusteella.
  • Voit tarkastella suodattimia haussa napauttamalla suppilolta näyttävää kuvaketta. Joissakin tableteissa ja selaimissa suodatinosio sijaitsee hakutulosten oikealla puolella.
  • Voit myös poistaa suodattimen napauttamalla nimen oikealla puolella olevaa silmää. Televisiosovelluksissamme joko klikataan kahdesti tai painetaan varmista-painike hetkeksi pohjaan mallista riippuen.
  • Sisäänkirjautuneena löydät suodattimet omista listoistasi (Omat elokuvani, Omat listani, Omat vahtini, Jatka katselua, Katsotut elokuvat).
  • Napauttamalla “Näytä lisää” Oma sisältöni -sivun listoilla, sinut ohjataan hakuun ja saat paremman yleiskatsauksen kirjastostasi. Voit etsiä ja suodattaa sisältöä enemmän omassa kirjastossasi.