Grotesco

Grotesco

3 sæsoner2007 - 201730 min / EpisodeKomedie
For alle
S01Sæson 1
8 episoder
Portal till Göteborg
S01E01 30 minutter
När en topphemlig utgrävning i Skärmarbrink avslöjar en magisk portal som leder genom tid och rum till 1970-talets Göteborg ställs inte bara Sveriges utan hela världens säkerhet på spel. Helt plötsligt är det inte en fråga om, utan när, de goa gubbarna ska rasera allt vi tror på.
Ikke tilgængelig
Multiplot
S01E02 30 minutter
En man söker jobb på ett kontor, en grupp språkresestudenter anländer till Bromma flygplats, och i en aula har en vänlig man anordnat en debatt om abort. Samtidigt vill cheferna på tv förnya det svenska skärgårdsdramat, och till slut vävs allas öden ihop på ett jäkligt snyggt sätt.
Ikke tilgængelig
Hemliga dokument
S01E03 30 minutter
Efter att ha sett en dokumentär om att maskinerna är på väg att ta över jorden bestämmer sig svenska folket för att stoppa framtiden. Vad de inte vet om är att det inte ens hade funnits någon framtid om det inte varit för Birger Jarn och hans tappra krigare anno 1345. Allt detta presenteras i dvd-format och med tonvis av extramaterial!
Ikke tilgængelig
Berggren
S01E04 30 minutter
Berggren är programledare för det populära samhällsmagasinet "Rikoschett". Tack vare sin stenhårda pang-på-rödbetan-attityd, sitt långa svarta hår och sina dolda kameror har Berggren uppnått en unik position i svensk media. Men när han själv blir offer för den form av undersökande journalistik han självt skapat ställs hela hans värld på ända.
Ikke tilgængelig
Riktigt roolig comedy
S01E05 30 minutter
Grotesco bjuder på en kväll i urballningens tecken. Saker kommer att gå sönder och människor kommer att vråla. Känsliga tittare varnas för att det förekommer en del överspel i kvällens program.
Ikke tilgængelig
The Trial
S01E06 30 minutter
I kväll blir det långfilm i Grotesco. När en svart man står anklagad för ett brott han inte begått, blir det upp till storstadsadvokaten Mactew Maconahuloiduhewylewydu att bevisa hans oskuld i en värld full av fördomar, korruption och reklam-tv. Missa inte John Grisley's "The Trial" - bara i Grotesco.
Ikke tilgængelig
Borta
S01E07 30 minutter
Strandsatta på en öde ö måste de medverkande i Grotesco lära sig hur man spelar desperat och solbränd samtidigt. Dessutom måste manusförfattarna hitta på spännande vändningar i handlingen samtidigt som de måste väva in alla sketcher som inte utspelar sig på ön. Kanske är detta Grotescos konstigaste avsnitt.
Ikke tilgængelig
Lång dags färd mot skratt
S01E08 30 minutter
En redaktion på tv ska spåna fram sista avsnittet till en humorserie, men det råder idétorka. Efter idel medelmåttiga förslag tar en praktikant saken i egna händer och gräver upp en gammal humorlegend som varit död sen många år tillbaka för att fråga om råd. Det skulle han inte ha gjort. Levande döda har ju, som alla vet, en försmak för människokött.
Ikke tilgængelig

Featured Crew

Filip Tellander
Filip Tellander
Instruktør
Henrik Dorsin
Henrik Dorsin
Per Andersson
Per Andersson
Emma Molin
Emma Molin
Michael Lindgren
Michael Lindgren
Jacob Setterberg
Jacob Setterberg

Lignende

Kun denSF Anytime