Hvordan fortryder jeg køb af tickets, der er foretaget i iOS-appen (Apple)?

Køb af tickets i vores iOS-apps sker via Apples betalingssystem og er en transaktion mellem dig og Apple via din Apple ID-konto. Hvis du vil fortryde et sådant køb eller anmelde en fejl, skal du gøre det til Apple. Sådan gør du:

1. Gå til "Indstillinger" på din telefon/tablet og klik på dit Apple ID.
  2. Vælg "Medier og køb" og "Vis konto".
  3. Rul ned til "Købsoversigt".
  4. Find købsoversigten for tickets fra vores app, og klik på den ordre.
  5. Vælg "Rapporter problem", og log ind/fortsæt.
  6. Vælg "Anmod om refundering" på listen og fortsæt til "Næste" og fuldfør.