Jeg har problemer med at afspille på projektor eller ekstern skærm

Oplever du problemer, når du forsøger at afspille på en projektor eller anden ekstern skærm?

Sikr dig, at du bruger et kabel, der understøtter HDCP med tilstrækkelig kapacitet, så det kan håndtere den kryptering, der bruges på filmene. HDCP er den teknologi, der bruges til at beskytte indhold, der streames til en projektor eller et tv.

Et nyt HDMI-kabel burde løse problemet.