Jeg skal opdatere min Samsung Smart TV-app

Sådan opdaterer du din Samsung Smart TV-app:

1. Gå ud af smart-tilstand for at komme til "almindelig" tv-tilstand.
  2. Tryk menu på fjernbetjeningen, og gå herefter ind på "Indstillinger" og så "Support".
  3. Gå ind under "Softwareopdatering" og vælg "Opdatér nu".
  4. Vælg derefter "Online".

Lad tv'et opdatere færdigt. Det bør starte som normalt, når det er klart. Prøv derefter at genstarte app'en.

Vær opmærksom på, at vores app ikke understøtter Samsung Smart TV-modeller, der er fra før 2016.