Jeg kan ikke afspille filmen via skærmspejling

Skærmspejling kan ikke afspille kopibeskyttet stof.

Vores film er kopibeskyttet. Det gør vi blandt andet ved at kryptere materialet. Det betyder, at du ikke kan bruge skærmspejling fra din computer, telefon eller tablet til at afspille filmen, fordi skærmspejlingsfunktionen ikke kan afspille kopibeskyttet materiale.

Trailere er ikke kopibeskyttede, så disse kan afspilles via skærmspejling.

• Vil du afspille din film fra din telefon eller tablet til en større skærm, skal du gøre dette via Airplay-funktionen eller til en Chromecast.
  • Hvis du vil afspille din film fra din computer, skal du gøre dette via en Chromecast eller ved at tilslutte computeren til tv'et med et HDCP-kompatibelt HDMI-kabel.

Vejledninger: