Jeg har problemer med usynkroniserede undertekster på smart-tv

Er underteksterne ikke synkroniserede?

For at hjælpe dig med ar finde fejlen, har vi brug for nogle oplysninger.

Log ind på dit smart-tv, og gå ind på "Min konto" længst nede.

Her finder du den information, som vi skal bruge til at hjælpe dig med finde fejlen:

• TV model
  • Firmware (operativsystem)
  • Version.

Vi vil også gerne have information om, hvilken film og hvilket sprog du har valgt i underteksterne.

Send denne information til vores support, så hjælper vi dig!