Jeg har betalt, men filmen er ikke under Mine film

Har du betalt med MobilePay eller betalingskort og mangler din film? Har du foretaget købet på en enhed (f.eks. på computeren) og kan herefter ikke finde den på dit smart-tv? Den mest almindelige fejl er, at du er logget ind på 2 forskellige konti. Kontroller, at du er logget ind på den samme konto på begge enheder. Er du logget ind på samme konto? Så prøv dette:

1. Genindlæs siden med F5-tasten, hvis du sidder ved en computer.
    Når du er inde på Mine film, skal du stryge ned med fingeren, hvis du bruger en af ​​vores mobilapps.
  2. Log ud og log derefter ind igen.

Hvis intet af ovenstående hjælper, så kontakt vores kundeservice. Indtast dit kundenummer for at hurtigere hjælp.