Jeg har problemer med å logge på kontoen min.

Hvis du har glemt passordet ditt og ber om en tilbakestilling av e-post ved påloggingsboksen Glemt passordet ditt? så sendes den til e-postadressen du skrev inn under registreringen. Hvis du ikke lenger har tilgang til den e-postadressen og ikke har kjøpt filmer på kontoen, er det enklest å opprette en ny konto med din nye e-postadresse. Den gamle kontoen vil bli GDPR-slettet på grunn av inaktivitet etter en stund.

Hvis du har skrevet feil e-postadresse, vil det heller ikke bli sendt noen gjenopprettings-e-post. Da må du kontakte support som kan hjelpe med å rette opp e-postadressen.

Hvis du har skrevet feil e-postadresse, men fortsatt er logget inn på kontoen din, kan du selv endre e-postadressen under menyen "innstillinger" og deretter "min konto".