Jeg har gjennomført betalingen, men filmen ligger ikke under mine filmer

Betalte du med Vipps eller kort og gikk glipp av filmen? Har du foretatt kjøpet i en enhet (for eksempel på datamaskinen) og så ikke finner den i din Smart TV? Det vanligste er at du er logget inn på 2 forskjellige kontoer. Sjekk at du er logget på samme konto på begge enhetene. Er du logget inn på samme konto? Så prøv dette:

1. Last inn siden på nytt med F5-tasten hvis du sitter ved en datamaskin. Når du er på Mine filmer, sveip ned med fingeren hvis du bruker en av mobilappene våre.
  2. Logg ut og deretter på igjen.

Hvis ingen av de ovennevnte hjelper, kontakt vår kundestøtte. Skriv inn ditt kundenummer for raskest hjelp.